2008. november 30., vasárnap


Téli Edzőtábor

December 27 és 29 között Gánton edzőtábort tartunk. Kiváló alkalom a tájékozódási tudás elmélyítésére. A gánti erdő csodaszép még télen is. Remélem lesz hó, akkor sítájfuthatunk is.
Napi két edzés iránymenet, domborzat olvasás, eltévedési gyakorlat stb. gyakorlására.
Szállás Gánton Piri Néni panziójában saját hálózsákkal.
Étkezés Piri Néni vendéglőjében este, többi kaja beszerezhető a helyi boltban. A főétkezés az edzések miatt inkább a vacsora lesz, a többi hideg kisebb adagú étel.
Amit feltétlen hozzál:
Téli futóruházat ami melegítő, hosszúujjú póló, zokni, lábszárvédő, széldzseki, terepfutó cipő vagy stoplis, vékony kesztyű, sapkából áll. Mivel futni fogsz nem kell hatszáz meleg pulcsi. Viszont aláöltözet futópóló, nadrág 2 legyen.
Feltétlen legyen másik váltás melegítőd, cipőd a pihenő időre. Nem kell minden napra új póló, nem megyünk bálba. Elég kisméretű törülközőt hozni. A tisztálkodó szerek is lehetőleg kis kiszerelésűek legyenek. Nem fogsz elhasználni egy egész flakon tusfürdőt úgyse.
Egy nagy sport táskába férjen be az összes cuccod. Igyekezz praktikusan csomagolni és csak azt hozzd el ami feltétlen muszáj!
Költségek: szállás saját felszereléssel (ágyban) 1000 Ft/éj/fő. Ennivalóra kb 1000-1500 forintot lehet szánni naponta, attól függően ki milyen kajás.
Jelentkezi minél hamarabb edzésen Andor bácsinál. Vagy ide üzenj!

Kati

Nincsenek megjegyzések: