2009. április 3., péntek

Mecsek Kupa


Március 21-22-én a leány különítmény Pécsre látogatott egy kis orfűi kitérővel, ahol a jubileumi 50. Mecsek Kupa versenye zajlott. A csapatból most Vanda betegsége miatt hiányzott, így kimaradt a szombat éjszakai didergésből a PVSK tornatermében, ahol gázos volt a gázfűtés. Izgalmas töbrös terep, intenzív fakitermelés - (ami miatt már nyáron olyan susnya fog nőni az erdőben, hogy csak a vaddisznók találnak el benne) - valószínű egy darabig nem járunk erre futni.

Kitti az első napot az 5. helyen fejezte be, minimálisan lemaradva a dobogóról, vasárnap két nagyobb hibát vétett, így összetettben a 8. lett. Fanni biztonságos futással navigált a negatív idomok között: 15 és 10, a vége pedig 12 lett összetettben, az első nap kettő a második nap egy nagyobb hibát vétett. (Érdekes megfigyelni, hogy Fanni a második napon jellemzően mindig javít az eredményén)
Vanda helyén Janka indult el mind a két napon, így neki is meg van az első komoly versenye! Természetesen még csak kísérővel futott, (köszönet érte Viktornak, aki elhozta ide a barátnőjét)

Nincsenek megjegyzések: