2009. december 17., csütörtök

Téli edzőtábor

A hagyományoknak megfelelően december 27 és 30 között Gánton edzőtáborozunk. Kiváló alkalom a tájékozódási tudás elmélyítésére. A gánti erdő csodaszép még télen is. Ha megmarad és hízik egy kicsit a hó akkor sítájfuthatunk is.
Napi két edzés során a technikai elemek széles skáláját fogjuk gyakorolni iránymenet, domborzatolvasás, memória és eltévedési gyakorlat stb.)
Szállás Gánton a Vértes Vendéglő vendégszobáiban (Piri Néninél) saját hálózsákkal.
Napi háromszori étkezés a vendéglőben (illetve a helyi boltból színesíthető), az utánpótlás korosztálynak (kb. 14 éves korig) 1500 Ft/ fő/nap, felnőtteknek 1800 Ft/fő/nap. A főétkezés az edzések miatt inkább a vacsora lesz. A szállás költsége 1200 Ft/fő/éjszaka. (A mindhárom éjszaka ott alvó felnőttek ellátási költsége 9000 Ft/fő)
Az utánpótlás csoportnak az egyesület az étkezés és szállásköltség felét téríti, így a tábor teljes költsége nekik 4050 Ft.
Az utánpótlás csoport tagjainak – tekintettel a karácsony pénztárca ürítő hatására lehetőség van a saját rész későbbi fizetésére is (január-február során).
Az edzőtábor technikai költségeit, (térkép, pontfelszerelés, felvezetés) az ARAK futói számára a szakosztály állja, külsősök számára ennek költsége 500 Ft edzésenként.

Amit feltétlen legyen:
Téli futóruházat ami melegítő, hosszúujjú póló, zokni, lábszárvédő, széldzseki, terepfutó cipő vagy stoplis, vékony kesztyű, sapkából áll. Mivel a futó fut nem kell hatszáz meleg pulcsi. Viszont aláöltözet futópóló, nadrág 2 is legyen.
Feltétlen legyen másik váltás melegítő, cipő a pihenő időre. Nem kell minden napra új póló, nem megyünk bálba. Elég kisméretű törülközőt hozni. A tisztálkodó szerek is lehetőleg kis kiszerelésűek legyenek. (Még senki sem használt el az edzőtáborok során egy egész flakon tusfürdőt.)
Célszerűen egy nagy sport táskába férjen be az összes cucc. Csak azt kell hozni, amit feltétlenül muszáj!

Az edzőtábor 27-én a vasárnapi ebéd helyetti (12:30) edzéssel kezdődik, (a vacsorát már Piri néninél eszük.) December 30-án a közös ebéd után pedig együttes futással búcsúzunk el a tereptől. A köztes program december 21-22 –én lesz olvasható a Szakosztály honlapján, illetve az up. blogban.

Az edzőtáborra jelentkezni minél előbb, de legalább december 21-én 20 óráig lehet a 06707768009, illetve a 6707769041 telefonszámokon és a vekony.arva@gmail.com címre küldött levélben. Természetesen lehetőség van csak egy-egy edzésen részt venni, illetve a tábor programjába később bekapcsolódni.

Andor

Nincsenek megjegyzések: