2010. június 20., vasárnap

Anna és Vanda Diákolimpiai Bajnok!

Ha egy üzlet beindul... Több mint egy hónap telt el a Diákolimpia sprint és váltó számainak megrendezése óta, s most végre sor került az elhalasztott normál táv lebonyolítására is. A Tiposok tavaszi kupaversenyük terepére hozták a versenyt, az ötlet jónak bizonyult. A kicsit fülledt, de még elviselhető meleg a felkészült futók teljesítményét nem befolyásolta. Vanda hasonlóan, mint a sprinten fölényesen nyert, több mint két perccel előzte meg a második helyezett pécsi Pataki Rékát, a harmadik helyezett zalaegerszegi Porgányi Annát pedig 7 perccel. Teljesítménye a fiúk között is elég lett volna a győzelemhez. (Szép, okos döntéseket tartalmazó hibátlan futással nyert.)

A legidősebbek között Pózna Anna a székesfehérvári Teleki Gimnáziumot képviselve hasonlóan biztos győzelmet aratott vetélytársai fölött.


Péteri Kitti révén egy értékes hatodik helyezést is szereztünk a N IV. korcsoportban

1 megjegyzés:

Unknown írta...

Gratulálok Vandának és Kittinek. A többiek se keseredjenek el, leküzdöttétek a pályát, biztosan tanultak belőle. Nekem is volt 150 prces versenyem a Koloska-völgyben 6,5 km-es távon, mégis itt vagyok. Dolgozni kell, rutint szerezni.
Imre
(előzőleg rossz helyre küldtem, megismétlem)