2010. május 31., hétfő

24 (12) órás váltó

Vasárnap 12 órakor befejeződött a Pusztamaróton rendezett 24 órás váltó verseny. Up. csapatunk a 12 órás váltón indult így, ők már szombat 24 órakor befejezték a küzdelmeket.
Kezdő futónk Kovács Ádám volt,a következő pályán:

Ádám második alkalommal vág neki az erdőnek:

Második futónk Vékony Vanda, a harmadik Péteri Kitti volt, rájuk az SE pályákat osztottam, amik kicsit nehézre sikeredettek:

A lányok ennek ellenére bírták, Vanda még vasárnap is nagy lendülettel érkezett célba
a már csak edzésként lefutott pályáról:

Az éjszakai pályák lefutása a fiúk feladata volt, ez részben az én hibás döntésemnek és Attila gyakorlatlanságának köszönhetően felemásan sikerült, pontosabban csak Ádámnak, így bár Attila is lefutott három pályát, kettőben hibázott. 19 óra 40 kor Attila egy SD pályára futott ki egy kis lámpával, hibázását követően az egyre sötétedő erdőben, már nem tudta helyzetét azonosítani, így feladásra kényszerült, a "bűnös" pálya:

Szombat éjfélkor az Ádám, Vanda, Kitti, Attila négyes tíz (ha Attila két feladottját is figyelembe vesszük) teljesített pályát mondhatott magáénak, ez a 9.(most kivételesen az utolsó) helyhez volt elég ezen a versenyen. Szakmailag azonban sokkal fontosabb, hogy a gyerekek végig küzdöttek és versenyzőként részesei lehettek egy ilyen versenynek.

Nincsenek megjegyzések: